Hmm... Ciekawe pytanie, bo nigdy nie zastanawiałem się przy wyborze perfumów czy jest on dla mnie odpowiedni w kategoriach mojego wieku. Zawsze kierowałem się tym, co mi odpowiadało i podobało pod względem zapach w danej chwili, ale jeśli chodzi o coś, co było by odpowiednie dla 22-latka to polecałbym coś o łagodnych zapachach....
Istotną rzeczą przy wyborze, perfumów jest to, aby wybrać zapach, który będzie odzwierciedlał twoją osobowość i podkreślał twoją indywidualność. Jeśli jesteś tajemniczy, pewny siebie polecam ci zapachy piżmowo-ambrowe. Dla osób lubiących nowe wyzwania odpowiednie będą perfumy o nutach drzewnych. Osobą aktywnym na pewno polecam zapachy zawierające cytrusy i nuty wodne. Ambitnym mężczyznom, którzy uwielbiają mieć kontrolę nad wszystkim na pewno do gustu przypadną mocne ziołowe zapachy. Perfumy kwiatowe natomiast polecam osobą i Panom, którzy z natury są romantykami.
Ogólnie przy wyborze musisz kierować się własnymi upodobaniami, bo to jest najważniejsza kwestia. Nie kieruj się nigdy marką…
Życzę miłych zakupów. Napisz co wybrałeś...